ATATV44 GAY VE LEZBİYEN TOPLULUĞU

 ATATV44 GAY VE LEZBİYEN TOPLULUĞU


Discord'un küçük çocuklarının ergenliklerini geçirme noktası olarak kabul edilen ATATV44 sunucusu yeni bir ilk'e imza attı küçük yaşlardaki çocuklara zafınız olmayacak diyerek sunucu üyelerinden birisini soyundurarak kişinin cinsel organlarını discord sunucularındaki public odalarında yayınladılar.

Elimize gelen haberlere göre TOP İBİNE GAY PİÇ olan bazı yetkililer tarafından mastürbasyon gibi igrenç eylemlerde gerçekleştirildiği belirtildi. Discord ortamında ateistlik adı altında belkide ateistlik kavramının 3/1 bilmeyen gençlerin bulunduğu igrenç bir yer olduğunu biliyorduk elbette ancak LGBT oldukları bugüne kadar hiç görülmemişti

SANALIN TOPLARI


Veledlerin önderi olarak görülen DEHA isimli kişi normal hayattaki ezikliğini sanal alemde azda olsa unutmak için belki bir toplum oluşturmuş olabilir ama bu seviyelere kadar düşmek erkek erkeğe birbirlerine bakıp asılmak işte bu aşağılık olmada bir nirvana aşağılıksınız!

ATATV44 İBNELİK KAYITLARI


Belki şuan bile haberimizi okurken ağızları sulanıyordur dediğimiz gibi kişiliğini ve karakterini kapıda bırakıp içeri girenlerin oluşturmuş olduğu bir topluluktan başka birşey beklemek doğru olmazdı.




2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski